| offline | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Palo LoL
Poeet p?íspivku : 8 Age : 31 Registration date : 28. 04. 08
| Předmět: offline Mon Apr 28, 2008 4:45 pm | |
| Ahojte potrebujem pomoc. Uz dva tyzdne mi nejde MU a som z toho zufaly vzdy ked si pustim launcher tak chvilu cakam a potom mi tam hore na tej lište launcheru ukaze server: Offline najprv som mislel ze je nieco zo serverom ale skusal som to stale a neslo a vzdy ked som sa pozrel na stranku tak mi ukazovalo ze je server online a kolko je tam hracov tak som sa pital bladyho a povedal ze to môze byt aj chybni launcher tak som dnes vymazal MU a siel som na stranku ze si ho znova stiahnem a tak som dal tu sekciu ze ke stazeni a dal som download klient ale ked sa mi pustila ta stranka odkial sa to ma stahovat tak mi neukazalo ziadni download ani nic iba normalne obsah stranky pls co teraz nemohli bi ste to upnut niekde inde lebo tam odtial mi to nejde stiahnut a predtim slo a chcem si konecne zahrat V hre som ako Storm a pozdravujem vsetkich ludi z guildy GAMBI je najlepsia. | |
|
| |
Slegr Nováčik
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
kubikma LoL
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 24. 02. 08
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 6:26 pm | |
| stacil ti stahnout patc http://uloz.to/330678/patch.zip kukni se jestli nemas toho clienta v kosi, kdyz tak ho obnov a jen prepis tim patchem. tak to dopada kdyz si nekdo necte oznameni od admina. menila se ip a proto ti to nemuze ukazovat online. | |
|
| |
Slegr Nováčik
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 6:32 pm | |
| Hošku já tu teď řeším že když najedeš na web a dáš Ke stažení a dáš stáhnout Clienta tak na filefrontu místo clienta ke stažení hodí základní stránku!!!A podle toho že Palo psal že mu radil i Blady sem usoudil že tahle primitivnost to nebude! Ale víš co možný je všecko... | |
|
| |
kubikma LoL
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 24. 02. 08
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 6:39 pm | |
| - Slegr napsal:
- Hošku já tu teď řeším že když najedeš na web a dáš Ke stažení a dáš stáhnout Clienta tak na filefrontu místo clienta ke stažení hodí základní stránku!!!A podle toho že Palo psal že mu radil i Blady sem usoudil že tahle primitivnost to nebude! Ale víš co možný je všecko...
no ja to nepsal tobe, ale to ze nejde odkaz na filefront mas pravdu. ovsem podle toho co pise on ze mu to nejde pres 2tydny a ukazuje offline tak usuzuju ze ma spatnou ip a to na 99%. proto sem mu radil at si to vytahne z kose kdyz nejde link na stahnuti | |
|
| |
Slegr Nováčik
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 6:56 pm | |
| Njn uvidíme až příde odpověď od Pala | |
|
| |
Palo LoL
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 7:50 pm | |
| Ok už mi to ide díky moc stiahol som si ten patch a uz to ide lebo som mal na druhom PC ešte MU tak som tam dal iba ten patch mne Blady vravel ze to môze byt aj chybni launcher ale stacil mi tam ten patch a už to ide nevedel som že je to už druha verzia a pls nevismievajte sa mi zato vôbec ma taká vec nenapadla | |
|
| |
Slegr Nováčik
| |
| |
Palo LoL
| Předmět: Re: offline Mon Apr 28, 2008 9:37 pm | |
| mno ale som stastny ze mi to ide uz | |
|
| |