| mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
fanous LoL
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 29. 02. 08
| Předmět: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Tue Mar 04, 2008 10:24 am | |
| pls admine proc to nejde neviom pls poradis chci si to viskouset ten testt a furt mi to nejde nevim proc pomuzes pls | |
|
| |
Blady Fórum Admin, GM Boss, Technik
Poeet p?íspivku : 78 Age : 33 Location : U pc Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Thu Mar 06, 2008 10:40 am | |
| NO jakej mas presne problem.Newim kde t hadze chybu ci co. | |
|
| |
fanous LoL
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Fri Mar 07, 2008 9:19 am | |
| stahnul jsem clienta nainstaloval a lanche nejde nevim proc proradis mi pls moc ale dneska to bude new co? | |
|
| |
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Fri Mar 07, 2008 2:51 pm | |
| ale co ti nejde kua ja te nechapu nejde ti pustit launcher ci co?? | |
|
| |
fanous LoL
| |
| |
sabiaq LoL
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 11. 03. 08
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Tue Mar 11, 2008 1:03 pm | |
| [quote="fanous"]me se vubwc nenainstaloval lancher pl posli mi ho jinak jak aby koncil exe to mi nejde nevim proc [/quote detom do 13 rokov a dusevne posihnutym nieje dovolene hrat mu | |
|
| |
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Tue Mar 11, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
| |
jelitko LoL
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 15. 04. 08
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde Thu Apr 17, 2008 6:28 pm | |
| pls pomoc mi mam hru vse nainstalovane ale nejde mi to spustit hraju treba 1hodd a dis du treba RLG tak mi to hodi DSC e nejde mi to zapnout ???Ln nevis co s tim je ?? dik za odpovjed | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde | |
| |
|
| |
| mam client a nejde m i to hrat a je i naistalovanej a nejde | |
|